heeeeeeeeeeeeeeeejjjjj!

idag e en bra dag, elr så bra som den kan bli när ma e på öland tsm me sina föräldrar i en husvagn.
ni fattar inte hur mkt ja vill hem till huset å kompisar å slippa husvagn :/ men ja har faktiskt klarat mig de senaste dagarna iaf, fast ja har kommit på att 1 vecka e föööörrr länge att vara ute å campa, å de här e första veckan så på sön så ska vi typ till skåne elr nåt :'( lid me mig.
men i söndags åkte ja å pappa helikopter å de va faktiskt riktigt roligt, i måndags fyllde ja år :D då blev de äta på resturang, mums sen har de inte hänt så mkt, elr ja vi har ju åkt till Byxelkrok för att ja ville shoppa lite, men fans de affärer där... nej de fanns de inte utan de fanns tält och omgjorda sjöbodar som man kunde gå in i å titta, såå kul de blev.. elr inte.
men idag blev ja lite despirat, ja behövde internet och slösa lite pengar så vi begav oss till Borgholm för att se om vi hittade lite affärer där,de va inte mkt där heller å inget mobilt bredband fanns heller så då blev de till att åka till Kalmar å där ni hittade vi köpcenter så där gick de åt lite pengar (Y) :D + att vi hittade ett mobilt bredband :D så nu sitter ja här på böda sands camping igen efter en mkt lång dag, vi får la se vad som händer imon :/
bilder kommer nog snart å gör de inte de så kommer de bilder när ja kommer hem :)

pusshejj <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0