22 juni, chill dag



idag har de varit en sjön dag :D vaknade utav aatt mamma ringde vid typ kvartöver 12 å sa att ja inte skulle sova längre :(   som om ja bryr mig :P men jaja ja fick väll gå upp iaf :P
ute va de sol å 25 grader varmt så efet frukost blev de till att gå ut å steka lite i solen :D de gillar vi, men tillslut orkade ja inte ligga där längre så ja bestämde mig för att gå till pauline.



efter en stund va ja frame men va de nån hemma..... nä de va de inte utan hon hade åkt till stranden me sin mamma å små bröder så de blev till att gå hem igen, men man ska se de från den ljusa sidan, ja hade iaf nåt att göra en stund :P
mamma å pappa kom hem lite senare så då blev de lite käk korv å potatis crocketter elr hur de nu stavas :P
runt halv sju bar de iväg mot pau igen fast me moppen denna gång för nu va de träning på gång : \ men hade de kommit nån... nä de hade de inte å dom säger att dom alltid kommer 20 minuter innan för att låsa upp å sånt, men jaja tillslut kom janne iaf.
å matte den tjejen e för go asså ida hade hon plockat blommor till janne men han vill tyvärr inte ha dom så hon blev lite ledsen men de gick över snabbt x)
efter träningen blev de macka å jordgubbar framför tvn, u21 svergie mot serbien :D säger bara grattis till sverige 3-1 mot serbien så nu blir de den sista å mkt viktiga matchen på fre mot england, lycka till killar :)
å nu e ja trött så de blir väll till att gå å lägga sig för imon blir de lek å bus me sofie, norman å pau (Y) :D




hej hej
          
           och föresten.. glöm inte pussen ; )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0